Pelion Resort, Portaria


Σε υψόμετρο 750 μ., μέσα σε κτήμα 7 στρεμμάτων, το νεόχτιστο Pelion Resort απλώνεται σε 6 κτίρια παραδοσιακού ύφους που συνδέονται μεταξύ τους με πλακόστρωτα καλντερίμια, θυμίζοντας πηλιορείτικο χωριό.

Τα ευρύχωρα δωμάτια παρέχουν όλες τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου τεσσάρων αστέρων, αλλά και αυτόνομη είσοδο προς την αυλή ή τον κήπο και εκπληκτική θέα, από τη Μακρυνίτσα και τον Βόλο ως τις πλαγιές των θεσσαλικών βουνών.

Τα μεγάλα δωμάτια και οι σουίτες, η παιδική χαρά, το μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου και η παιδική γωνιά στο lobby το καθιστούν ιδανικό και για οικογένειες, ενώ οι εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν ακόμα ανοιχτή πισίνα, χώρο ευεξίας με φινλανδική σάουνα και τζακούζι, εστιατόριο με παραδοσιακή ελληνική και μεσογειακή κουζίνα και μπαρ. Στο πρωινό μπουφέ σερβίρονται χειροποίητες μαρμελάδες, γλυκά και πίτες, όλα παρασκευασμένα στην κουζίνα του.

Το ξενοδοχείο προσφέρεται για χαλαρές διακοπές δίπλα στη φύση, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της Πορταριάς, Το περίφημο «Μονοπάτι των Κενταύρων», η πηγή «Μάννα» και ο καταρράκτης «Κάραβος» είναι μόλις μια ανάσα από την είσοδο του ξενοδοχείου, ενώ όλη η περιοχή προσφέρεται για πεζοπορία. Επίσης παρέχονται και οργανωμένες φυσιολατρικές δραστηριότητες, ενώ η ιδανική τοποθεσία στην οποία βρίσκεται και τα τρία parking μέσα στο κτήμα του ξενοδοχείου συνεισφέρουν στις άνετες εξορμήσεις με αυτοκίνητο  για εξερεύνηση κάθε γωνιάς του μυθικού Πηλίου.

Η διαμονή γίνεται σε 29 δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια και σε 7 σουίτες, όλα με ανεξάρτητη είσοδο από το κήπο, με θέα τη πισίνα αλλά και τις απέραντες ομορφιές του Πηλίου και με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, μοιρασμένα σε τέσσερα αυτόνομα κτίρια που συνδέονται με σκαλοπάτια και πέτρινα καλντερίμια. Επίσης υπάρχουν δωμάτια για να εξυπηρετήσουν την άνετη διαμονή των ατόμων με ειδικές ανάγκες. Η επικοινωνία των δωματίων με τα κεντρικά κτίρια γίνεται μέσα από πλακόστρωτα μονοπάτια και κήπους.

Κάθε δωμάτιο έχει  όλες τις ανέσεις για πραγματική ξεκούραση στην ησυχία της φύσης, μέσα σε ένα ευρύχωρο χώρο με προσεγμένη διακόσμηση σε γήινα χρώματα, ενώ από τα μπαλκόνια και τα παράθυρα η θέα προς τη Μακρυνίτσα, το Βόλο και τις κορυφογραμμές των γύρω βουνών είναι απεριόριστη.

More info

Χριστούγεννα στο Pelion Resort

Χριστούγεννα στο βουνό των Κενταύρων με διάθεση για εξορμήσεις στο χειμωνιάτικο τοπίο ή για θαλπωρή και χαλάρωση δίπλα στο τζάκι, οικογενειακά ή με την παρέα,  σημαίνουν Pelion Resort.

Γι΄ αυτό κι εμείς σας προσκαλούμε και φέτος  κοντά μας με ασυναγώνιστα πακέτα για τα τριήμερα των Χριστουγέννων (24-27/12) και της Πρωτοχρονιάς (30/12-2/1).

Ενδεικτικά:

Δίκλινο από € 330
Τρίκλινο δωμάτιο από € 420
Παιδί άνω των 2 ετών σε επιπλέον κρεββάτι: € 75

Οι  παραπάνω τιμές είναι ανά δωμάτιο, για 3 διανυκτερεύσεις, με πρωινό αμερικανικού τύπου σε μπουφέ, καθώς και το εορταστικό ρεβεγιόν της Παραμονής  των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς αντίστοιχα.