Αleka's House, Tsagarada

Στο κέντρο της Τσαγκαράδας, βρίσκεται το ξενοδοχείο Aleka's House, ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Πήλιο, που συνδυάζει διαμονή στο Πήλιο, στα πανέμορφα δωμάτια του, καφέ με πανοραμική θέα στο Αιγαίο και ένα εστιατόριο με παραδοσιακή κουζίνα με καταπληκτικά τοπικά προϊόντα.


Ξεχωρίζοντας από άλλους ξενώνες στο Πήλιο, ο ξενώνας Aleka's House παρέχει διαμονή στο Πήλιο σε υψηλών προδιαγραφών κατάλυμα, ένα παραδοσιακό café με τζάκι και εξαιρετική θέα στο Αιγαίο, στο οποίο προσφέρονται σπιτικά γλυκά και ελληνικός καφές στη χόβολη, καθώς και ένα εξαιρετικό εστιατόριο με παραδοσιακά πιάτα και ντόπια προϊόντα.
Το Aleka's House, ένας από τους καλύτερους ξενώνες στην Τσαγκαράδα, διαθέτει μια πανέμορφη αυλή επάνω στο καφέ και κάτω στο εστιατόριο όπου κατά τους καλοκαιρινούς μήνες συνδυάζετε το φαγητό με την ευχάριστη δροσερή ατμόσφαιρα. Μπροστά στα δωμάτια έχει έναν πανέμορφο χώρο που μπορείτε να πάρετε το πρωινό σας μέσα σε έναν κήπο πλημμυρισμένο από λουλούδια.
Στον υπέροχο ξενώνα στην Τσαγκαράδα Alekas House διαθέτουμε και δικό μας πάρκινγκ.

Επιλέξτε έναν από τους πιο παραδοσιακούς ξενώνες στο Πήλιο για μια ευχάριστη διαμονή.

Στα δωμάτια μας θα βρείτε αναπαυτικά στρώματα και μαξιλάρια Coco-Mat, 24ωρη εξυπηρέτηση και μοναδική θέα προς το βουνό ή το Αιγαίο Πέλαγος. Οι τύποι δωματίων που διαθέτουμε είναι οι εξής:


Δίκλινο Δωμάτιο

Δίκλινο δωμάτιο με πολλές παροχές και ανέσεις, με άψογη πηλιορείτικη αρχιτεκτονική και πολύ όμορφη θέα προς το βουνό ή τη θάλασσα
Μικρή Σουίτα
Πανέμορφη μικρή σουίτα με υπέροχο διάκοσμο και θέα σε πολλά σημεία της τσαγκαράδας και πανοραμική θέα στο χωριό και την θάλασσα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μεγάλο τρίκλινο δωμάτιο με πολλές παροχές και ανέσεις, με άψογη πηλιορείτικη αρχιτεκτονική και πολύ όμορφη θέα προς το βουνό, τη θάλασσα και τον κήπο. Έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως και 5 άτομα.

Νυφική Σουίτα
Μια ιδιαίτερη σουίτα για στιγμές μοναδικές όπως αρμόζει σε γαμήλιες πρωτόγνωρες, στιγμές για ζευγάρια που θέλουνε να περάσουνε αξέχαστα και ξέγνοιαστα.

Οικογενειακά Δωμάτια
Διαμέρισμα που αποτελείται από δύο αυτόνομα δωμάτια, ιδανικά για οικογένειες και παρέες 4-5 ατόμων, τα οποία διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις πού ζητάει ο επισκέπτης σήμερα.