Boutique Hotel Kentrikon, Agios Ioannis, Pelion

Hotels in Agios Ioannis, Pelion, Pilio
Διατηρώντας στοιχεία από την πηλιορείτικη αρχιτεκτονική μετά την αναβάθμισή του, διαθέτει διάφορους τύπους δωματίων, οι οποίοι περιγράφονται παρακάτω.Το ισόγειο του κεντρικού κτιρίου αποτελείται από τέσσερεις μεγάλους χώρους εξυπηρέτησης των πελατών. Η υποδοχή μ' ένα χώρο καθιστικού και γωνιά τηλεόρασης - καθιστικό με τζάκι, γωνιά μπαρ και μια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο διαφανές σκεπαστό αίθριο του ξενοδοχείου.



Sky Bar, Agios Ioannis, Pelion

Ένας νέος χώρος, το αίθριο του ξενοδοχείου μας, σας προσφέρει μοναδικές εικόνες αγναντεύοντας τη θάλασσα του Αιγαίου πελάγους, κάτω από τον γαλάζιο ελληνικό ουρανό και το περιτριγυρισμένο με λουλούδια περιβάλλον του ξενοδοχείου μας.Γωνιές όμορφα διακοσμημένες χαρίζουν στιγμές μοναδικές όλες τις εποχές στους επισκέπτες του ξενοδοχείου Χειμώνα ή Καλοκαίρι, Άνοιξη ή Φθινόπωρο.
Τo SkyBar προσφέρει παραδοσιακές γαστρονομικές γεύσεις με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα σ’ ένα πλούσιο πρωινό, καθώς επίσης και έναν πλήρη κατάλογο ποτών, αφεψημάτων, γλυκών, παγωτών προσφερομένων με ιδιαίτερη φροντίδα..Μία εξωτερική σκάλα περιτριγυρισμένη από λουλούδια οδηγεί σε πέντε επίπεδα όπου αμφιθεατρικά είναι κτισμένα τρία διώροφα κτίρια, με τα δωμάτια να έχουν ανεξάρτητη είσοδο και να προσφέρουν πανοραμική θέα στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου πελάγους, στους πελάτες του ξενοδοχείου.
executive room, Agios Ioannis, Pelion
 Περιγραφή δωματίων: Όλα τα δωμάτια είναι εφοδιασμένα με εγκαταστάσεις υψηλής τεχνολογίας, διαχείριση ενέργειας, πρόσβαση υψηλών ταχυτήτων συνδέσεων μέσω διαδικτύου και τηλεφωνίας voice ip, δορυφορική τηλεόραση, wireless, internet, χρηματοκιβώτιο, ταχυβραστήρας, στεγνωτήρα μαλλιών, μίνι μπαρ, κεντρική θέρμανση και κλιματισμό.

Τα executive διαμερίσματα διαθέτουν ιδιωτικό υδρομασάζ, ενώ τα executive δωμάτια και διαμερίσματα διαθέτουν χαμάμ με αρωματοθεραπεία, τζάκι, DVD-CD-RADIO, ενώ στην διάθεση όλων των ενοίκων είναι η σουηδική σάουνα 4 ατόμων καθώς επίσης και τα κοινόχρηστα χαμάμ με αρωματοθεραπεία και υδρομασάζ.
Το Standard δίκλινο (για 2 άτομα) έχει έκταση 17 τμ. και αποτελείται από κρεβατοκάμαρα με δύο μονά κρεβάτια ή ένα διπλό, ντους, WC και βεράντα ή μπαλκόνι.
Το superior δίκλινο (για 2 άτομα) έχει έκταση 17 τμ. και αποτελείται από κρεβατοκάμαρα με δύο μονά κρεβάτια ή ένα διπλό, ντους, WC και μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα.
Το Executive δωμάτιο (για 2-3 άτομα) έχει έκταση 35 τμ. και αποτελείται από κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι, ενώ το μπάνιο διαθέτει στήλη υδρομασάζ (power shower), τζάκι, διθέσιο καναπέ, DVD -CD-M-Radio και laptop.
Η Superior σουίτα (για 2-4 άτομα) έχει έκταση 40 τμ. και αποτελείται από κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι, καθιστικό με διθέσιο καναπέ και τζάκι, μπάνιο με στήλη υδρομασάζ (power shower), DVD -CD-M-Radio και laptop.Η Executive σουίτα (για 4-6 άτομα) έχει έκταση 65 τμ. και αποτελείται από δύο κρεβατοκάμαρες με διπλό κρεβάτι, καθιστικό με τζάκι, DVD -CD-M-Radio και laptop, μπάνιο με χαμάμ και αρωματοθεραπεία, ντους με υδρομασάζ, μπανιέρα με τζακούζι, καθώς και ένα μικρό ξεχωριστό WC.
 
Superior Suite, Agios Iaonnis Pelion
 Υπηρεσίες: Το ξενοδοχείο προσφέρει πρωινό σε ελεύθερο, πλούσιο μπουφέ, με δυνατότητα λήψης ελαφρών γευμάτων. Δυνατότητα οργάνωσης εκδρομών στο Πήλιο, κάλυψη μεταφορών από και προς τα αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμούς λεωφορείων και τρένων.
Η γνώμη μας: Η φροντίδα της Οικογένειας Λεβέντη είναι η εγγύηση των ποιοτικά αναβαθμισμένων υπηρεσιών και σας περιμένει να σας προσφέρει την ελληνική φιλοξενία όπως αυτό κάνει με επιτυχία από το 1937 μέχρι σήμερα προσφέροντας στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής του Πηλίου.

Πληροφορίες:
Τηλ: +302426032200 | +306936737011
Φαχ : +302421035030