Papa Nero Studios, Παπα Νερο Studios

Τοποθεσία : Εκεί που το πανέμορφο βουνό αγκαλιάζει την καταγάλανη θάλασσα είναι χτισμένο το συγκρότημα "Παπά Νερό". Βρίσκεται μόνο 50 μ από την παραλία και είναι πνιγμένο στα λουλούδια και στο πράσινο. Κατά την διάρκεια των θερινών μηνών δεν επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων -για αρκετές ώρες την ημέρα- από τον παραλιακό δρόμο. Ένα μέτρο ιδανικό για την προστασία των παιδιών και την ηρεμία των παραθεριστών.

 Ένας περίπατος λίγων λεπτών οδηγούν στην πανέμορφη παραλία του Αγίου Ιωάννη, όπου κανείς μπορεί να συναντήσει μια σειρά διαφορετικών καταστημάτων, ταβέρνες, εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ και μαγαζιά.
Περιγραφή καταλύματος: Αποτελείται από 9 διαμερίσματα εκ των οποίων άλλα είναι για 2-3 και μερικά για 2-4 άτομα. Τα διαμερίσματα, βρίσκονται: 5 στο ισόγειο και 4 στον πρώτο όροφο όλα με τηλεόραση και κλιματιστικό.
ΤΥΠΟΥ Α: Στο ισόγειο υπάρχουν 5 στούντιο για 2-3 άτομα . Το καθένα από αυτά διαθέτει κρεβατοκάμαρα με ένα διπλό κρεβάτι και ένα μονό, τουαλέτα με ντουζιέρα, γωνιά κουζίνας με φουρνάκι και μικρό ψυγείο. Όλα βγαίνουν σε μια μεγάλη ενιαία αυλή με απεριόριστη θέα στη θάλασσα.
ΤΥΠΟΥ Α1: Στο πρώτο πάτωμα υπάρχουν 2 διαμερίσματα των 2-3 ατόμων. Το καθένα διαθέτει κρεβατοκάμαρα με δύο μονά κρεβάτια, μπάνιο με ντουζιέρα, γωνιά κουζίνας με φουρνάκι και μικρό ψυγείο, τηλεόραση, καθώς και μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα.
ΤΥΠΟΥ Β : Στο πρώτο πάτωμα υπάρχουν άλλα δύο διαμερίσματα για 2-4 άτομα. Και τα δύο διαμερίσματα αποτελούνται από μία κρεβατοκάμαρα με δύο μονά κρεβάτια η μία και ένα διπλό η άλλη, από ένα σαλόνι με δύο δυνατότητες ύπνου σε ένα ημίδιπλο καναπέ και σε μια πολυθρόνα που γίνεται κρεβάτι, μπάνιο με ντους, κουζίνα με φουρνάκι και ψυγείο μικρό και μπαλκόνι για να ξεκουράζεται το βλέμμα στα γαλανά νερά του Αιγαίου.
Η γνώμη μας: Προτείνεται για οικογένειες που θέλουν ξένοιαστες διακοπές. Είναι κοντά στη θάλασσα για να μπορεί κανείς να απολαμβάνει τη μαγεία της αλμύρας.

Πληροφορίες:
 
Les Hirondelles
Central office: Koumoundourou 19, Volos
Mob: +30 6936737011
Fax:  +30 24210 35030
Tel:   +30 24210 32171
Office at Pelion: Agios Ioannis Beach
www.holidays-in-pelion.gr
E-mail: excursions@les-hirondelles.gr




Papa nero studios
Type A