Διήμερο με Canyoning στο Πήλιο

Επόμενος σταθμός των συμμετεχόντων του κάνιονινγκ είναι το Πήλιο, στο οποίο θα βρεθούν για ένα Σαββατοκύριακο στις 22-23 Νοεμβρίου και θα πραγματοποιήσουν αρκετές πεζοπορίες.
Αναλυτικά, την πρώτη ημέρα θα μεταφερθούν σ ένα μικρό φαράγγι για να λάβει χώρα η εκπαιδευτική δραστηριότητα, ενώ τη δεύτερη ημέρα θα πάνε στο Πλατανόρεμα για ορειβασία.
Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 11:00 στην παραλία των Καλών Νερών από τη μεριά του Παγασητικού και εκεί είναι και η προτεινόμενη περιοχή για διαμονή. Στη συνέχεια, στις 14:00 έως 17:00 πραγματοποιείται η πεζοπορία στην περιοχή των Μηλέων και η κατάβαση των φαραγγιών. Την Κυριακή, οι συμμετέχοντες θα συναντηθούν στις 10 το πρωί και θα πάνε στο Πλατανόρεμα, προκειμένου να έρθουν σε επαφή μ ένα ιδανικό φαράγγι για να γνωρίσουν το κάνιονινγκ.

Για να λάβει κάποιος μέρος στην περιπέτεια αυτή δεν χρειάζεται να έχει προηγούμενη εμπειρία και να έχει ασχοληθεί ήδη με τη συγκεκριμένη δραστηριότητα. Αρκεί απλώς να έχει μια στοιχειώδη φυσική κατάσταση, δηλαδή μια μέτρια αντοχή και να αγαπά τον αθλητισμό και τη φύση, έτσι ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει τυχόν δυσκολίες. Από την άλλη, απαραίτητο θεωρείται να έχουν μαζί τους ένα μαγιό ή σορτσάκι, ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια για περπάτημα στο νερό, ένα ισοθερμικό μπλουζάκι, μια πετσέτα και ένα μπουκάλι με εμφιαλωμένο νερό. Οι διοργανωτές θα τους προσφέρουν επιπλέον έναν πλήρη εξοπλισμό διάσχισης φαραγγιών, ο οποίος περιλαμβάνει κράνος, στολή νεοπρέν 5mm, ζώνη ασφαλείας, σακίδιο για κάνιονινγκ και στεγανό δοχείο.
Η εκδρομή μπορεί να πραγματοποιηθεί καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ενώ καλό θα ήταν ο κάθε συμμετέχων να έρθει με το δικό του αυτοκίνητο, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί περεταίρω.
Τιμές: 
Για αρχάριους: 50 €,
Για μυημένους: 40 €,
Για ομάδες άνω των 5 ατόμων : 40 €
Υπεύθυνος οδηγός, εκπαιδευτής: Γιώργος Ανδρέου
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 697266 2269

http://www.sports8.gr