«Ηρθε η ώρα να κάνουμε αυτό που ποθεί η ψυχή μας, χωρίς προκαταλήψεις, ταμπού και δηθενιές». Μ’ αυτή τη φράση ο δημοφιλής ηθοποιός αποχαιρετούσε πριν από λίγα χρόνια την τέχνη της υποκριτικής και μια πρωτεύουσα που τον γέμιζε άγχος, ανασφάλεια και σκοτεινιά: «Αυτό που ζήσαμε ήταν ο "χρυσός" μεσαίωνας. Μια καλοστημένη κομπίνα μέσω της οποίας παραμύθιαζαν τον κόσμο μοιράζοντας χρήμα. Οταν μασήσαμε και πέσαμε θύματα της κατάστασης, τα θέλησαν όλα πίσω. Ζούμε την απόλυτη μαυρίλα, αλλά θα περάσει. Οταν άλλωστε πιάνεις πάτο δεν έχεις παρά να ξαναβγάλεις κεφάλι προς την κορυφή.
Θυμαρίσια επαγγελματικά σχέδια
Τα νέα σχέδια του ηθοποιού που γνωρίσαμε μέσα από την τηλεόραση, τον κινηματογράφο και το θέατρο μυρίζουν θυμάρι και είναι απίστευτα γλυκά. Η απόφασή του να δημιουργήσει μαζί μ’ έναν φίλο του μια πρότυπη μελισσοκομική μονάδα αποτελεί την πραγμάτωση ενός παλιότερου ονείρου του, καθώς η μελέτη της κοινωνίας των μελισσών είναι κάτι που τον συνάρπαζε από παιδί: «Τη μελισσοκομία την ξεκίνησα ως χόμπι, αλλά τώρα πια την έκανα επάγγελμα», παραδέχεται, παρότι το τελευταίο διάστημα έχει αποφασίσει να είναι εξαιρετικά φειδωλός στις δηλώσεις του.
Ωστόσο, όπως ισχυρίζονται πρόσωπα του περιβάλλοντός του, το μέλι με την υπογραφή του Γιώργου Σεϊταρίδη αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στο καλοκαίρι: «Του Γιώργου τού αρέσει πολύ αυτό που κάνει και γι’ αυτό το κάνει με τόση αγάπη. Είναι τελειομανής και δεν θα έβγαζε ποτέ κάτι αν δεν ήξερε εκ των προτέρων ότι θα είναι το καλύτερο. Αφιερώνει πολλές ώρες στη μελέτη αλλά και στα μελίσσια του προκειμένου το τελικό προϊόν να είναι το απαύγασμα της καλής γεύσης». Η μελισσοκομία είναι το νέο μεράκι του Ελληνα ηθοποιού που αγαπά τον υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως, εκτός από τα λαχανικά και τα φρούτα που προμηθεύεται καθημερινά από το μποστάνι του, ξεκινά πάντα την ημέρα του με μια κουταλιά μέλι.
http://www.protothema.gr/